гр. Банско, ул. "Асаница" №12
0 Votes
Hotel Star
гр. Банско, ул. "Асаница" №12
+359 885 555982
Vote for us:
Four star hotels

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

"Св. Георги" Ски & Спа предлага стил и начин на живот, който ще задоволи желанията Ви. Местоположението на "Св. Георги", удобството, СПА центъра и архитектурния дизайн комбинирани с върховно качество на хотелските услуги, го прави уникален и удобен хотел за всички!

"Св. Георги" Ски & Спа е прекрасен хотел с луксозни двойни стаи, студиа, апартаменти, съчетали в стила на древна история и модерен разкош. Хотелът предлага лукс и лайфстайл, който ще задоволи желанията и на най-взискателните гости. "Св. Георги Ски & Спа" Ви предоставя възможността да се насладите на модерни удобства в сърцето на оживения град Банско и въпреки това да почувствате и близостта и величието на планинската природа.

Местоположението на хотела, архитектурния дизайн, модерния спа център и удобствата му, съчетани с перфектно обслужване, превръщат "Св. Георги" Ски & Спа във Вашето място за почивка!

Всички стаи и студиа са с високо качествен интериор, луксозни подови настилки, баня с вана или душ-кабина, безжичен интернет, кабелна телевизия.

"Св. Георги" Ски и Спа, където превъзходство е традиция, предлага стил и комфорт на своите гости, като за пътуващите със семейство или с група приятели има специални привилегии. Тук има три вида апартаменти - 1,2,3-спален апартамент.

"Св. Георги" Ски & Спа е един от най-добрите СПА центрове в Банско - достатъчно голям да отговаря на нуждите на жителите и гостите през цялата година, той предлага 69 Спа и релакс терапии, йога и медитация, процедури за красота и здравословна храна.

Нашите гости могат да започнат деня си с топла чаша чай или кафе в изискания лоби бар, а вечер да се насладят на вечеря в стилния ресторант.

Избягайте за миг на място, където времето се движи бавно, където природата ви заобикаля и където се предлагат истински спа услуги, използвайки най-добрите естествени продукти и модерни технологии.

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско