гр. Банско, ул. "Найден Геров" №5
0 Votes
гр. Банско, ул. "Найден Геров" №5
+359 898 43 02 77, +359 898 42 04 63
Vote for us:
Ski schools in Bansko

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

От своето създаване през 1992 година, "Банско спорт" предлага широк спектър от местни и международни туристически услуги, ски училище, планинско катерене за напреднали и спортисти, турове с коне, велосипедни турове и други дейности на открито.

Основна част от дейността ни е свързана с високопланинския туризъм, ски-турове и обучение в многообразни ски-техники, както и ски училище в Банско. Ние предлагаме индивидуално и групово обучение от професионални планински водачи и ски-инструктори, завършили Националната Спортна Академия.

През зимния сезон Банско предлага идеални условия за ски и други рекреационни зимни спортове. Ние в Банскоспорт можем да ви помогнем да се насладите изцяло на това изобилие от възможности, като ви осигурим ски училище, ски под наем, както и реномиран ски сервиз в Банско.

Разполагаме с модерна екипировка за ски и сноуборд на марките HEAD и DYNASTAR. Разполараме с актуални топ модели, които бихте могли да тествате, след което да закупите от нашия магазин. Ски и сноуборд обувките се изсушават и дезинфекцират ежедневно на модерни съоръжения на швейцарската фирма MONTANA- SPORT. Персоналът на ски гардероба е винаги усмихнат и готов да Ви обслужи за минимално време.

В ски сервиза базата и кантовете на ските или сноуборда Ви ще бъдат професионално подготвени. Финиш на камък и отлично полиране и ваксиране ще Ви доставят максимална плъзгаемост при всички снежни условия.  

През зимния сезон Банско предлага идеални условия за ски и други рекреационни зимни спортове. Ние в "Банско спорт" можем да ви помогнем да се насладите изцяло на това изобилие от възможности.

 

Адрес: гр. Банско, ул. "Найден Геров" №5

Телефон: +359 898 43 02 77, +359 898 42 04 63

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Уебсайт: www.banskosport.com

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско