гр. Банско, ул. "Цар Иван Асен II" №20
0 Votes
гр. Банско, ул. "Цар Иван Асен II" №20
0749/82 502, 0898 598 400, 0899 168 451, 0878 598 400
Vote for us:
Къщи за гости

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"Стракова къща" се намира в град Банско. Разположена е само на 500 метра от начална станция на лифта, близо до х-л "Тане" и х-л "Нарцис".

Къщата е в типичен бански стил, което личи още от външния вид на фасадите, с две покрити тераси по 20 кв.м. на двата етажа. Таваните в мезонетите са точно копие на старите бански къщи. Механата за гости е с около 30 места. Огнището е в средата, което създава най-големия уют през зимата. През летните месеци гостите ползват най-вече терасата на покрива, от която се открива великолепна гледка към цялата Разложка котловина, към Пирин, Рила и Родопите.

Настаняване:
Двойни стаи плюс единичен диван; студио с вана; спалня плюс двоен и единичен диван; мезонет с вана, вита стълба и двоен и единичен диван; мезонети за от двама до петима души.

Удобства в къщата: 
Сутрин кафето може да бъде сервирано на най-горната тераса. Чай от десет билки плюс шипки и глог се приготвя целогодишно за гостите и посетителите на къщата. За вечеря предлагаме местни бански специалитети. 
Разполагаме със сауна и хидромасажни вани. Предлагаме ски гардероб плюс сушилни рафове за скиорските обувки. През пролетта организираме по желание на гостите рафтинг по р. Струма и р. Места. Лятото предлагаме най-различни маршрути из Пирин до близки и далечни езера, като организираме и пикник в подножието на планината. През зимния сезон бай Миле - собственика на хотела, може да е в помощ на начинаещите скиори. Неговата кариера като скиор започва от времето на ските с каишки и продължава до днес с карвинг ски.
 

Заповядайте при нас! Ще останете доволни и ще се върнете отново!

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско