гр. Банско, ул. "Ел Тепе" №16 
0 Votes
гр. Банско, ул. "Ел Тепе" №16 
0749 88 078, 0749 82 817, 0888 781 708
Vote for us:
Къщи за гости

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Къща за гости "Бисер" Банско е построен в типичен бански стил. От балконите ви грабва гледката към най-красивата на Балканския полуостров Пирин планина - планината на бог Перун, осеяна със 147 езера, красиви върхове и буйни реки. Дървета, растения, животни и цветя, които единствено тук се срещат, едно от които е еделвайсът и най-старата мура на Балканския полуостров - Байкушевата мура. 
При ясна лунна нощ гледката е невероятна и неповторима, така се унасяте, че мислено обхождате всички върхове, а през зимата дори карате ски по снежните склонове.

В къща "Бисер" можете да опитате истински бански ястия в битов ресторант (механа) - 70 места, който е само за гостите на хотела. 
Механата е построена и обзаведена в типичен старинен бански стил, много камък и дърво, две камини, бунар (кладенец). Менюто е с типични местни бански ястия - капама, чомлек, катино мезе, старец и още много ястия и специалитети.

Къщата предлага различни видове услуги, едни от които са пикници и барбекюта във високата част на планината, гид по планинските маршрути - около 20 вида без да се повтарят един с друг, транспорт, екскурзии до Мелник, Рилски манастир, Ковачевица, Огняново и други забележителности, гледане на деца, осигуряване на ски екипировка и ски учител, велосипеди и много други.

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско