Байова Борика, Разлог 2760
0 Votes
Категория
Байова Борика, Разлог 2760
+359 884 29 99 96; +359 888 10 66 10
Vote for us:
Хотели четири звезди

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Любимо място на мнозина още от 2008г., познат тогава като White Fir Valley, днес клуб хотел "Мурите" е достоен конкурент на множество първокласни хотели по света. Хотелът предоставя на своите гости отлични възможности за релакс, спорт и туризъм, сред невероятна природа, уют, спокойствие и тишина.

Клуб хотел "Мурите" се състои от 4 тематични сгради, носещи красиви имена на екзотични цветя – "Азалия", "Орхидея", "Камелия" и "Жасмин". Хотелът се отличава със забележителна архитектура и възхитителен интериор.

"Азалия" е основната сграда на комплекс "Мурите". В нея са помещават 96 луксозно обзаведени стаи и апартаменти.

В сграда "Азалия" са разположени още: рецепция, лоби бар с камина, детски кът, спа център, магазин, ресторант, нощен бар, зала за игри, конферентна зала.

"Орхидея" и "Камелия" са разположени в непосредствена близост, съответно на 30м и на 50м от сграда "Азалия". В тях са разположени 130 стаи и апартаменти, всеки от тях модерно обзаведен.

Къщи "Жасмин" се намират във вътрешния двор на клуб хотел "Мурите" и са подходящи за големи компании или приятелски семейства. Къщи "Жасмин" са предпочитани, заради своята самостоятелност, удобно разположение и прекрасни тераси с гледка към цветната градина и външния басейн.

Клуб хотел "Мурите" разполага с 3 басейна – вътрешен, външен и външен детски. За почитателите на спортните занимания, има фитнес, както и 2 игрища, съответно с размер 22/44м и мини игрище.

През 2012 г. клуб хотел "Мурите" е удостоен със златен приз за най-добър клуб хотел!

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско