гр. Банско, ул. "Отец Паисий" №15
0 Votes
гр. Банско, ул. "Отец Паисий" №15
0749 82 782, 0899 142 340, 0889 544 222
Vote for us:
Механи в Банско

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"В центъра на Банско има една мноого убава меана, Мацурева се вика тя и .. от всичките е най-добра!"

Механа "Мацурев хан" е една от първите механи в Банско. Ако все още не сте се запознали с прочутото гостоприемство на местните банскалии, то това е мястото, което ще Ви разкрие какво представлява старата банска механа.
Освен от топлата, автентична и традиционна атмосфера, тук ще бъдете посрещнати и от любезните домакини, които ще се погрижат за приятния Ви престой.
"Банското" на Иван Мацурев олицетворява самия стопанин. Със здрава ръка той ръководи семейната механа така, както са го правили банскалии и преди един или два века.
Заведението разполага със 100 места в 6 зали на различни нива, както и с разкошна лятна градина с 60 места, барбекю, много зеленина и голяма лоза.
 
Механата предлага българска национална кухня, традиционни бански специалитети приготвени на жар, на плоча и в пещ.
Тук ще намерите над 30 вида салати, можете да опитате над 200 ястия, домашно приготвени гозби и десерти, ще се насладите на над 60 вида червени и бели български вина, също така ще имате възможност да  пийнете от домашното греяно вино и да замезите с истинския домашен сушен бански бут (банска крешчина). Посетителите могат да се насладят на кулинарни изкушения от българската национална кухня, екологично чисти и домашно приготвени бански специалитети на жар, на плоча и в пещ. 
 
Приятната и тиха жива музика ще допринася за доброто Ви настроение всяка вечер.
 
Имаме възможност за провеждане на семейни и фирмени тържества, специални менюта по поръчка, фолклорна  програма, плащане с валута, поръчка на такси, паркинг и др.
 
 
Механа "Мацурев хан" работи целогодишно, всеки ден. Заповядайте при нас за да усетите нашето гостоприемство!
 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско