гр. Банско, ул. "Ангел Кънчев" №1
0 Votes
гр. Банско, ул. "Ангел Кънчев" №1
+359 888 951 599
Vote for us:
Ресторанти и пицарии в Банско

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"Шато Антик" - различното място в Банско!

Разположен в сърцето на туристическата зона в Банско, непосредствено до ул. "Найден Геров" и в близост до начална станция на кабинковия лифт, ресторант "Шато Антик" посреща своите гости с уникална атмосфера, много камък и дърво, прекрасна гледка и гурме кухня поднесена от професионален и добре обучен персонал.

Ресторантът е на два етажа, с много прозорци и бутикови мебели. Можете удобно да се отпуснете в кожените сепарета, докато се наслаждавате на изкусно приготвените ястия и маркови питиета, да се насладите на семейна вечеря на големите ни удобни маси или да изпиете по питие на комфортните уединени кътове, докато разговаряте с Вашите бизнес партньори.

При нас може да се насладите на специалитети от цял свят, гурме кухня, богато разнообразие от салати и изкушаващи десерти!

Не напразно нашият девиз е "Ресторант "Шато Антик" - различното място в Банско". Тук можете спокойно да се насладите на почивката си на тиха музика, без живи оркестри и дисководещи. Тук можете да усетите вкуса на истинската храна, приготвена със специално подбрани винаги свежи продукти, тук може да разберете истинския смисъл на думата "гурме", тук ще усетите истинските класа и професионализъм, отговарящи на Вашата класа ... Тук е Вашето различно място!

Бъдете наши гости!

Работно време: 11:00ч. - 04:00ч.

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско