Създавайки ресторант Salt & Pepper нашето желание беше да пресъздадем атмосферата и задружността на българската трапеза, с нейните характерни жестове, аромати и вкусове. Ресторантът е синоним на отлична храна, приготвена с любов, на добро вино, което създава общуване и семпла, неподправена и семейна атмосфера.
Философията, която ни води, е много проста: да придадем нова стойност на местните продукти, използвайки ги по прост и естествен начин, поднесени с топлота и радост.
С много внимание подбираме местните продукти, като предпочитаме тези с биологичен произход, плод на внимателно отглеждане.
Ние, екипа на ресторант Salt & Pеpper, искаме това, което правим сега да отекне във вечността. Влагайки цялата наша любов и опит в това да покажем многообразието и чудесните качества на местните продукти и да ги приготвяме така, както ни съветват нашите традиции.