гр. Банско, ул. "Пирин" №107 
5 Votes
гр. Банско, ул. "Пирин" №107 
0899 890 441, 0888 866 691
Vote for us:
Ски училища в Банско

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ски училище „Пирин 2000” е основано през 2000 година и вече близо двадесет години е сред водещите ски училища в Банско и региона.

Създадено от професионалисти, родени, израстнали и живеещи в Банско, ски училището следва основната си цел в дейността, а именно изграждане, утвърждаване и развиване на Банско като европейски ски курорт, и поддържа непрестатен стремеж към подобряване качеството на предоставяните услуги.

За всички нас от „Пирин 2000” това е водещ мотив и кауза!

С потвърдената си репутация и безупречен професионализъм екипът на ски училището привлича всяка година нови и нови приятели на ски спортовете и планината.

Ски и сноуборд инструкторите на „Пирин 2000” са висококвалифицирани и притежават всички необходими сертификати за упражняване на дейността. 
Със своя професионализъм, опит и индивидуален подход, те ще мотивират Вас и Вашите деца, ще ви помогнат да усвоите основни умения в ски и сноуборд спорта, ще подобрят техниката ви и най вече ще ви помогнат да се чувствате в безопасност по пистите на ски зоната, да се забавлявате и да откриете красотата на планината и удоволствието от белите спортове.

За нас това е начин на живот!
Ски училище „Пирин 2000” предлага обучение за деца и възрастни, независимо от нивото на уменията. Можете да изберете индивидуално обучение или групови уроци в малки групи с цел гарантиране на максимален резултат. Груповите уроци започват всеки ден в 10.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 15.00 часа.

Ски училище „Пирин 2000” е пълноправен член на Сдружение „Ски учители Банско”, както и на Направление „Български професионални ски инструктори” към Българска федерация ски.


Моля, свържете се с нас за повече информация и резервации!

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско