гр. Банско, ул. "Найден Геров" №1
0 Votes
гр. Банско, ул. "Найден Геров" №1
0888 712 888
Vote for us:
Ски училища в Банско

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ски и сноуборд гардероб и училище Snow Peaks се намира в непосредствена близост до втория главен вход на кабинковия лифт. Snow Peaks е с дългогодишен опит в сферата на зимните спортове и ще Ви предостави професионално обслужване за следните услуги: ски и сноуборд училище, ски и сноуборд екипировка, професионален ски сервиз. 

Екипът от квалифицирани инструктoри на Snow Peaks ще се погрижи за Вашата пълноценна ваканция. Без значение от възрастта или нивото Ви, професионалният им подход гарантира качествени резултати в развитието на Вашите ски и сноуборд умения.

Инструкторите владеят няколко езика и са професионално подготвени ски и сноуборд учители. Повечето от тях са бивши състезатели по ски алпийски и бегови дисциплини. Дългогодишният им опит и страст към спорта са предпоставка за добро обслужване и гаранция за високи резултати. В училището можете бързо да усвоите първите стъпки в ски и сноуборд спорта или да развиете своята карвинг техника благодарение на професионалните съвети на инструкторите. За любителите на екстремни спортове училището също разполага с опитни кадри.

Ски и сноуборд гардероб и училище Snow Peaks Банско предлага на своите клиенти трансфери София - Банско - София, както и Банско - Шилигарника - Банско.

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско