гр. Банско, пл. "Възраждане" №1
6 Votes
гр. Банско, пл. "Възраждане" №1
0878 317 555, 0878 555 611
Vote for us:
Механи в Банско

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Обецанова механа се намира точно в центъра на град Банско, непосредствено до културно-историческият паметник - църквата "Света Троица".

Механата е една от най-старите и просторни механи, с прекрасна градина, гледаща към църквата. Внимателно подбраните старинни предмети и декоративни украси, ще ви пренесат в една уникална атмосфера, характерна само за курортния град Банско.

Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори, в компанията на най-близките си приятели, ще се порадвате на поредната незабравима банска вечер. Панорамно разположената камина, предоставя възможността гостите да усетят и да се насладят на прясно изпечените мезета.

"Обецанова механа" предлага и автентичен оркестър - "Бански Мерак", който ще ви поднесе настроението, от което се нуждаете, за да се насладите на прекрасните гозби приготвени специално за ВАС!

Предлага се богат набор от дивечови деликатеси, печени агънца и прасенца, изключително вкусни, съчетани с някое подбрано вино от голямата колекция. На разположение на гостите са и няколко вина собствено производство с изключителен вкус и аромат, специално за ценители.

При нас можете още да опитате от традиционните бански специалитети като капама и чомлек. Месните гозби са едни от най-търсените, но като отговорни механджии, предлагаме богат избор на вегетариански храни.

Обецанова механа - когато качеството и отношението са от значение.

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско