гр. Банско, ул. "Неофит Рилски" №8
0 Votes
гр. Банско, ул. "Неофит Рилски" №8
0877 054 562
Vote for us:
Механи в Банско

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Намираща се на уникално място в старинната част на града, една къща на повече от 150 години е приютила механа "Бохеми". Всеки прекрачил прага и, се потапя в типичната банска атмосфера. Каменните стени, старите греди и пукащата камина ще ви накарат да забравите ежедневните проблеми и да се отдадете на едно незабравимо кулинарно преживяване. Очаква ви истински купон със жива музика, свиреща за вас всеки ден - от ранна вечер до ранни зори. Веднага след като прекрачите прага, се натъквате на красотата на традиционното за Банско и нейните собственици гостоприемство. 

Механата разполага със страхотна голяма градина, в която може да хапнете вкусно през летните месеци, наслаждавайки се на прекрасните бански вечери и усещайки тишината и атмосферата на старинната му част.

Собствениците, като едни истински банскалии, са наследили рецепти за традиционни бански ястия, приготвени по уникален начин. При нас можете да се насладите на традиционни бански специалитети, барбекю, мезета на скара, българска национална кухня и много други изненади.

Живата типично банска музика гарантира истинско удоволствие и весело изкарване при нас.

Не пропускайте шанса да се позабавлявате истински! 

Бъдете наши гости!

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско